Wijk bij Duurstede, 9 september 2020. Regio Noordwest van de stomavereniging organiseert op woensdag 30 september van 14.00 uur tot 16.00 uur een inloopmiddag in Wijk bij Duurstede. Voor deze gelegenheid mogen we gebruik maken van een zaal in het Elizabeth Gasthuis.

Op deze middag kunnen nieuwe en/of toekomstige stomadragers, partners en overige belangstellenden elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Vanzelfsprekend ben je ook welkom als je al langere tijd een stoma of pouch hebt. De middag wordt begeleid door Tineke Plessen, coördinator inloopbijeenkomsten Wijk bij Duurstede. Alle onderwerpen kunnen aan de orde komen, u heeft zelf de regie. De ervaring leert dat vooral het praten over de eventuele complicaties van het hebben van een (toekomstige) stoma, het uitwisselen van tips als zeer waardevol wordt ervaren.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Elizabeth Gasthuis, Gansfortstraat 4, 3961 CR in Wijk bij Duurstede. Dit zal zijn in zaal 2. Vraag waar u heen kan bij de receptie! De inloopbijeenkomst is gratis, u dient zich echter wel aan te melden. We kunnen i.v.m. coronamaatregelen helaas maximaal 10 personen toelaten.

Aanmelden verplicht!

Mail onderstaande gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Naam:
  • Adres:
  • Postcode en plaats:
  • Telefoonnummer:
  • E-mail:
  • Ik kom met …… personen
  • Opmerking:

Corona maatregelen

De Stomavereniging houdt rekening met de coronamaatregelen die door het RIVM zijn opgesteld. Zonder bevestiging van de organisator mogen wij u niet toelaten op de locatie. Wanneer u zich aanmeldt bevestigt u dat u en uw huisgenoten geen klachten hebben die gerelateerd zouden kunnen zijn aan het coronavirus Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neem ook dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha