Wijk bij Duurstede, 5 juni 2020. De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de top 40 de aankomende tijd gevuld zal worden met zomerse muziek. Menig artiest speelt hierop in, waaronder Wijks DJ duo Twinz die in samenwerking met Youri Vauguez en Vicki Linden een zomerse plaat heeft uitgebracht. Het nummer is te beluisteren op verschillende grote muziekplatformen waaronder Spotify en iTunes.

Jari en Luc: Twinz

Jari en Luc de Koning die in de muziekwereld beter bekend staan als Twinz, presenteren met trots hun nieuwe nummer ‘’When You Move’’. Het idee van deze plaat was eind vorig jaar tot stand gekomen toen zij samen in de studio zaten met dj Youri Vauguez uit Houten. De insteek was om een zomerse plaat te produceren met invloeden uit de genres reggaeton en moombahton. Begin dit jaar was het instrumentale gedeelte af en begon de zoektocht naar een geschikte vocalist die met Vicki Linden snel gevonden was. De productie in combinatie met de vocaal heeft voor een mooi resultaat gezorgd. De jonge artiesten hopen dat het nummer in de smaak zal vallen.

Passie voor muziek

De passie voor muziek begon op jonge leeftijd bij Jari en Luc. Inmiddels draaien de broers wekelijks in clubs en kroegen door heel Nederland. De optredens zijn te herkennen aan de guilty pleasures in hun set waarmee zij er ieder optreden voor zorgen dat het publiek volledig uit zijn dak gaat. Naast de club optredens zijn zij nog altijd te boeken voor bruiloften, personeelsfeesten e.d. Zo draaiden ze vorig jaar op het afscheid van burgemeester Tjapko Poppens, voordat hij als burgemeester vertrok naar Amstelveen.

Benieuwd naar het eindresultaat? Beluister het nummer via deze link.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha