Wijk bij Duurstede, 12 april 2020. Vanaf 14 april past Syntus haar dienstregeling in de provincie Utrecht opnieuw aan. Dit betekent dat er aangepaste tijden zijn voor bus 56, van Wijk bij Duurstede naar Amersfoort v.v.. Er rijdt een extra rit om 6.09 uur vanaf Wijk bij Duurstede naar Driebergen-Zeist-Amersfoort. Lijn 56 rijdt 1 x per uur.

Tot nu toe hebben we gereden met een bestaande dienstregeling. Omdat de landelijke maatregelen langer aanhouden, zijn we de afgelopen periode hard bezig geweest met het opstellen van een geheel nieuwe coronadienstregeling. Deze dienstregeling past beter bij de huidige situatie. De ritten zijn beter verspreid over de hele dag en er wordt rekening gehouden met belangrijke bestemmingen in het reisgebied. Zo rijden er richting de ziekenhuizen extra bussen, zodat reizigers ook tijdens de spitstijden voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Alle aanpassingen worden in de reisplanners verwerkt. Plan je reis (liefst maximaal 1 uur) van tevoren via onze reisplanner of 9292.nl.

Relevante aanpassingen in de dienstregeling

  • Van maandag t/m zaterdag rijden wij als basis de dienstregeling als op zaterdag met daarbij op een groot aantal lijnen aanpassingen.
  • Op zondag rijden wij als basis de dienstregeling als op zon- en feestdagen met daarbij op een groot aantal lijnen aanpassingen.

Deze dienstregeling geldt voorlopig t/m 9 mei 2020. De dienstregeling die wij rijden is voor het grootste gedeelte compleet vernieuwd. Dit betekent dat de uitgegeven lijnfolders en de haltevertrekstaten op de bushalte in veel gevallen niet actueel zijn. Alle aanpassingen worden in de reisplanners verwerkt. Plan je reis daarom (liefst maximaal 1 uur) altijd van tevoren via onze reisplanner of 9292.nl voor de juiste vertrektijden en een actueel reisadvies. (Bron: Keolis.nl)

 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha