Wijk bij Duurstede, 27 maart 2020. Sinds de lancering van ditiswijk.nl, alweer elf jaar geleden, houden we als redactie op vrijdagmiddag open tafel in Café ’t Hoff. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden om bereikbaar te zijn voor iedereen die kennis wil maken, vragen heeft of nieuws wil komen brengen. Maar ook om de week door te nemen met onze trouwe vrijwilligers, zonder wie ditiswijk.nl niet kan bestaan. 

Corona

Sinds de uitbraak van het coronavirus is het niet mogelijk om open tafel te houden. Dat vinden we heel vervelend, omdat we graag aanspreekbaar willen zijn. Maar niet in de laatste plaats ook voor de uitbater van Café ’t Hoff die ons al jarenlang heel hartelijk ontvangt. Vanzelfsprekend leven we ook mee met alle andere (horeca)ondernemers die getroffen zijn door de maatregelen die er gelden om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. En hebben we respect voor alle Wijkse medewerkers in de zorg, supermarkten en in andere zogenaamde vitale beroepsgroepen. 

Bereikbaar

Juist in deze moeilijke tijd gaat ditiswijk.nl door met het verspreiden van lokaal nieuws, waarbij ook wij alle maatregelen die er zijn te allen tijde respecteren. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen in Wijk, Cothen en Langbroek op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom deze crisis. Maar we vinden het ook minstens zo belangrijk om ook positief nieuws te brengen. Bijvoorbeeld over hoe de scholen de draad oppakken en kinderen online begeleiden en over hartverwarmende initiatieven die de inwoners van onze gemeente op touw zetten. Houd ons dus ook vooral nu op de hoogte. Heeft u een nieuwtje of wilt u een foto sturen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u een vraag? Dan kunt u ons ook een privébericht sturen via onze facebookpagina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha