Wijk bij Duurstede, 7 maart 2020. Ook in 2020 organiseert Lions Levefanum weer de jaarlijkse eendjesrace loterij voor het goede doel.

Verkoop loten

Vanaf half maart zullen loten worden aangeboden voor de Lions Levefanum eendjesrace. De loten worden aangeboden voor twee Euro per stuk en er zijn fantastische prijzen te winnen die door lokale winkeliers en horeca ter beschikking zijn gesteld. De hoofdprijs is een Gazelle fiets die ter beschikking is gesteld door van den Berg fietsen en de tweede en derde prijs zijn een heren en dames zonnebril ter waarde van 150 Euro per bril, deze zonnebrillen zijn beschikbaar gesteld door opticien Prummel. Ook is er nog een geweldige bierbeleving te winnen, voor zes personen, bij stadsbrouwerij de Dikke zijn en daarnaast nog iets van 70 tot 80 aantrekkelijke prijzen. De loten worden vanaf midden maart aangeboden door leden van deelnemende (sport) verenigingen en door leden van Lions Levefanum, daarnaast zijn er loten te koop bij de VVV op de Markt in Wijk bij Duurstede.

Goede doelen

Met de opbrengst van de loterij organiseert Lions Levefanum jaarlijks een winterdiner voor ouderen in de gemeente Wijk bij Duurstede, ook worden diverse andere initiatieven in onze gemeente door ons ondersteund. De loten verkopende verenigingen mogen een euro per verkocht lot benutten voor eigen verenigingsactiviteiten of voor de aanschaf van materialen.

Eendjesrace op de Kromme Rijn

Op 27 april 14:00 uur 2020, op koningsdag, vindt de eendjesrace plaats op de Kromme Rijn. Bij de brug bij het Walpantsoen worden tegelijkertijd 5000 genummerde eendjes in het water gelaten. De finish van de race is bij de brug bij de Nieuweweg. Het eerst aankomende eendje wint de hoofdprijs enzoverder. Een notaris houdt toezicht. De prijswinnende lotnummers worden vermeld op de website die op de loten staat vermeld. Prijzen zijn op te halen in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. De Sea-Lions begeleiden de eendjesrace met hun mensen in boten, en zorgen er ook voor dat alle eendjes weer keurig uit het water worden gehaald.

Wij hopen dat u de verkopers van de loten niet teleurstelt om eendjesrace loten, voor de goede doelen in onze gemeente, aan te schaffen en kom kijken bij de race op de Kromme Rijn op Koningsdag.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha