Wijk bij Duurstede, 24 februari 2020. Op donderdagavond 20-02-2020 hield De Zonnebloem Cothen/Langbroek een Algemene Ledenvergadering voor de vrijwilligers. Na het bespreken van de uitgebreide agenda werd Gerrie van der Horst in het zonnetje gezet, omdat zij al 25 jaar vrijwilliger is bij De Zonnebloem. Zij was helemaal verrast!

Hoofd activiteiten

In februari 1995 begon zij als waarnemend hoofd bezoekwerk, maar al gauw werd zij hoofd bezoekwerk. Dat heeft zij tot eind maart 2003 gedaan. Na een korte break werd zij hoofd activiteiten en in de periode tot 2017 organiseerde zij tal van activiteiten voor de Zonnebloemgasten, zoals het Sinterklaasfeest in samenwerking met het SWOC. En nu het SWOC niet meer bestaat, heeft De Zonnebloem de hele organisatie van het Sinterklaasfeest overgenomen.

Wafels bakken

Gerrie is nog steeds actief als vrijwilliger, want naast kleinschalige activiteiten, neemt zij ook de organisatie van het wafels bakken voor haar rekening. En van de opbrengst hieruit kunnen weer veel activiteiten worden georganiseerd, waarbij de kosten voor de gasten laag blijven. Het bestuur hoopt, dat zij dit nog een tijdje kan blijven doen…..!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha