Wijk bij Duurstede, 4 januari 2020. Afgelopen donderdag en vrijdag van het nieuwe jaar organiseerde Stichting Wijksport voor de derde maal een groots en leuk kinderevenement. Sportpark Mariënhoeve leent zich daar goed voor, met 4500m2 aan oppervlak verdeeld over 4 zalen is er voldoende beweeg- en speelmogelijkheden voor verschillende leeftijden. Ook aan jonge kinderen van 2 tot en met 4 jaar was gedacht, een afgesloten 'Kids paradijs' met zitruimte voor ouders, laat buurtsportcoach Giel Jan Wittenberg zien. Voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar zijn er andere en nieuwe attracties gekomen die best wel uitdagend zijn zoals het jump toestel, waar een kind naar beneden klautert omdat ze het niet aandurft om de sprong te maken.

Goede opkomst

Collega Tobias Wijnmaalen is blij met de goede opkomst van, schat hij, meer dan 1000 kinderen die helemaal losgaan op het vernieuwde aanbod van speeltoestellen en meedoen aan de clinics. Dit jaar is samenwerking gezocht voor de speeltoestellen van Stip verhuur, Rene Sports bracht de eerste beginselen van het kickboxen bij en Levitas was met veel vrijwilligers op de been om kinderen te laten turnen. Tegen extra betaling kon je lasergamen, Kidz-dj verzorgde op gezette tijden een show waarbij de kinderen dansten op de aanstekelijke liedjes.

Herinnering

Aan een leuke herinnering was ook gedacht, kinderen konden een portretfoto laten maken die direct uit de printer rolde en als digitaal bestand naar je email adres werd verzonden. Het team van Stichting Wijksport tesamen met meer dan 100 vrijwilligers en de vele sponsoren kijken terug op een geslaagd evenement.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha