Wijk bij Duurstede, 25 december 2019. Bezoek je het toilet? Steun dan Stichting Bed! Met deze woorden bezoek je het toilet bij de Veldpoort eten en drinken. Stichting BED vangt jongeren op in de leeftijd van 18 tot 25 jaar die om wat voor een reden geen dak boven hun hoofd hebben.

Toiletpotje

BED draait geheel op vrijwilligers. Met een leuke groep mensen worden jongeren begeleid naar een zelfstandige toekomst. Met geld dat BED via verschillende manieren ontvangt, kan wat extra's worden gedaan. De Veldpoort eten en drinken steunt al langere tijd Stichting BED. Met het bedrag dat in het 'toiletpotje' zit, krijgen de jongeren dit jaar voor kerst een VVV-bon.

Op zoek naar versterking

Namens de vrijwilligers van BED en de jongeren bedanken wij de toiletbezoekers voor hun bijdragen en De Veldpoort voor de gelegenheid om op deze manier wat extra's te kunnen doen. Om het mooie werk bij Stichting BED voort te kunnen zetten, zijn we nog op zoek naar een voorzitter en een gedragswetenschapper. Wil je weten wat dat inhoudt, neem dan contact op met Alex Bernart, telefoon 06 – 20 11 44 91 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha