Wijk bij Duurstede, 7 september 2019. Voor de vitaliteitstesten voor inwoners (in de leeftijd van 55-85 jaar) uit Wijk bij Duurstede is de organisatie nog opzoek naar hulp op de volgende dagen/tijden:

  • Zaterdag 21 september van 08:00-17:30.
  • Zaterdag 28 september van 08:00-12:30.

Voor wie?

Voor iedereen (ook professionals zoals een fysiotherapeut een arts of andere professionals op het gebied van bewegen/gezondheid) die een gezonde leefstijl belangrijk vindt en het leuk vindt om de deelnemers te helpen.

Wat ga je doen?

Je kunt bij een (eenvoudig) testonderdeel helpen maar je kunt deelnemers ook bij de ontvangt/inschrijving helpen met het invullen van formulieren.

Wat krijg je?

Voor een goede lunch en drinken gedurende de dag wordt gezorgd. Voor jouw hulp, ontvang je ook nog een (kleine) vergoeding. Neem hiervoor contact op met Tobias Wijnmaalen (zie contactgegevens hieronder). Het project Gezond & Vitaal ouder worden is een initiatief tussen Gemeente Wijk bij Duurstede, Stichting Binding, Fysiotherapie Weustink en stichting Wijksport.

Help je ons mee?

Je kunt dan contact opnemen met Tobias Wijnmaalen (projectleider) van Stichting Wijksport e-mail: tobias.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of 06-17413517.

Meer informatie

Op de website vindt je meer informatie over de vitaliteitstesten.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha