Wijk bij Duurstede, 9 mei 2019. Op dinsdag 7 mei vertrokken 32 gasten en 17 vrijwilligers van de Zonnebloem naar de Keukenhof in Lisse. En evenals bij de echte Tulpenrallye zijn er bij onze ‘klassiekers’ ook de nodige gebreken….De organisatie is daarvan goed op de hoogte en er was dan ook niets aan het toeval overgelaten om alles tot in de puntjes te organiseren.

Flinke afstand

De ‘inschrijving’ was een paar weken eerder gestart met een mooie uitnodiging en de activiteitencommissie was vanaf dat moment al druk met de voorbereiding. Er werd een bus van Triomf Tours gehuurd en eigen rolstoelen en rollators konden mee. Ook bij de Keukenhof werden rolstoelen gehuurd, omdat het parcours aldaar toch wel een flinke afstand is. En aan brandstof voor de inwendige mens werd ook gedacht in de vorm van lunchpakketten.

Regenbui

Bij aankomst werden de gasten voorzichtig uit de bus geholpen in de rolstoelen en de wandeling kon beginnen. Om het overzicht te bewaren was er een indeling in 4 groepjes gemaakt. Bij de ingang van de Keukenhof werden we overvallen door een hevige regenbui, maar dat mocht de pret niet drukken. Onze ‘klassiekers’ kunnen wel tegen een stootje….

Kleurenprachtde Zon

’s Middags brak zelfs nog de zon door en het is puur genieten van al die bloemen, het licht tussen het tere groen van de bomen en de spiegeling in het water… Om 15.00 uur vertrok de bus weer richting Cothen en na een voorspoedige rit arriveerden we tegen 17.00 uur weer bij de startlocatie, het WoZoCo. De ‘officials’ kunnen tevreden zijn, alles is goed gegaan… Meer foto's van dit uitje zijn te zien in het fotoarchief.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha