Wijk bij Duurstede, 16 april 2019. De landelijke AWN (Archeologische Werkgroep Nederland) heeft een kleine werkgroep in Wijk bij Duurstede, die weer onder regie valt van de groep in de stad Utrecht en omgeving. Binnen deze werkgroep komt het initiatief vandaan voor een mozaïek activiteit. De groep vindt het belangrijk dat iedereen binnen zijn/haar eigen niveau en interesse gebied sociaal actief kan zijn samen met anderen. Gezelligheid en ontspanning staan hoog in het vaandel hierbij.

Historische vondsten

Bij de historische vondsten komt men van alles tegen. Zo ook allerlei scherven van kopjes, borden en schotels, etc. Deze scherven hebben de AWN vrijwilligers verzameld en willen zij ter beschikking stellen om een gezellige activiteit op te starten. Een activiteit voor een brede doelgroep, waarbij iedereen letterlijk en figuurlijk het eigen steentje kan bijdragen.

Vrijwilligers

Voor het samen mozaïeken zijn we nu op zoek naar vrijwilligers die kennis hebben van de techniek. Maar zeker zijn ook welkom de vrijwilligers die het willen leren en het leuk vinden om anderen te ondersteunen hierin. Het fijne voor de vrijwilligers is dat er al een vaste locatie is gevonden en dat er organisaties zijn die actief mee gaan denken. De organisaties die mee gaan doen zijn de AWN, QuaRijn, Stichting Binding en de WABO. Zowel vrijwilligers die even mee willen denken, de activiteit willen helpen opstarten, en zij die hier een vaste rol in willen vervullen zijn van harte welkom. Heeft u interesse, dan kunt u zich opgeven op e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook uw naam en telefoonnummer doorgeven bij WijkHelpt op telefoonnummer 0343-572000 (onder vermelding van mozaïeken, bij voorkeur met uw e-mail adres). Iedereen die zich opgeeft wordt uitgenodigd om dan samen tot een plan te komen voor deze nieuwe activiteit.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha