Wijk bij Duurstede, 15 maart 2019. Zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Ook in Wijk bij Duurstede ruimen vrijwilligers die dag op verschillende plekken zwerfafval op. De werkgroep Opgeruimd Wijk van IVN  Vereniging Natuur en Milieu Wijk bij Duurstede hoopt zo veel mogelijk deelnemers op de been te krijgen voor de voorjaarsschoonmaak van deze prachtige gemeente!  

Start en afsluiting

Deelnemers verzamelen vanaf 9.45 uur bij de Gemeentewerf  (Middelweg Oost 1) en starten om 10.00 uur met het opruimen op verschillende locaties. De werkgroep zorgt voor grijpstokken, zakken, ringen, hesjes en afvoer van het afval. Het is handig als u op de fiets komt, want niet alle locaties liggen op loopafstand van de Gemeentewerf.

Doet u mee?

Dan bent u van harte welkom vanaf 9:45 uur op de Gemeentewerf. Om 12:30 uur sluiten we gezamenlijk af met een lunch. Aanmelden en informatie kan via deze website. Wilt u ook het jaar door een eigen stukje Wijk bij Duurstede vrij houden van zwerfvuil, dan kunt u zich op deze dag hiervoor aanmelden. Heeft u vragen of wilt u zich nu al hiervoor aanmelden, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Bron: IVN)

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha