Wijk bij Duurstede/Cothen/Langbroek, 28 december 2018. Het einde van 2018 nadert. Traditiegetrouw blikken we met u terug op wat er in het afgelopen jaar is gebeurd in de gemeente Wijk bij Duurstede. Dag en nacht stonden de vrijwilligers van ditiswijk.nl voor u klaar om verslag te doen van de actualiteiten die zich voordeden in de drie kernen. De redactie is hen uitermate dankbaar hiervoor.

Lief en leed

Evenals voorgaande jaren leidden publicaties op onze website en facebookkanaal tot veel reacties. U werd geroerd door mooi nieuws, ontroerd door aandoenlijke gebeurtenissen, strijdbaar over netelige kwesties en u had uw kritische mening over de wijze waarop wij dit voor u in woord en beeld brachten. Soms minder positief, maar door de bank genomen voelden we ook in het afgelopen jaar veel steun en vertrouwen in uw mening over wat wij doen. U was blij, verdrietig, verontwaardigd, geroerd, onthutst of meelevend. Emoties die horen bij het leven, zo ook dat in Wijk, Cothen of Langbroek. 

Jubileumjaar

In 2019 bestaat ditiswijk.nl 10 jaar! Na al die jaren hebben we nog steeds het gevoel dat we in een behoefte voorzien en voorlopig blijven we u dan ook graag voorzien van het laatste nieuws uit uw eigen buurt. Vanzelfsprekend doen wij ook weer een beroep op uw ogen en oren, want zonder u kunnen we het niet doen. Een glazen bol hebben we immers niet: heeft u tips, meld het ons!

Kijk en geniet

 Maar voor het zover is dat we echt onze verjaardag vieren, blikken we graag met u terug op het afgelopen jaar, dat wederom prachtig in beeld werd gebracht door onze trouwe vrijwilligers en samengesteld door onze Kuifje. Bekijk hier het jaaroverzicht van 2018 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha