Wijk bij Duurstede, 2 december 2018. Uit de opbrengst van het Lions Levefanum diner, begin November in de kerk op de markt, hebben de Lions een mooi bedrag geschonken aan de Wijkse Dienst.

Aziatisch

Het Lions diner was een groot succes, binnen een week tijd waren de 135 kaarten verkocht. Het diner stond dit jaar in het teken van de Aziatische keuken. Lions leden bereiden zelf het gehele diner voor de 135 gasten. Een deel van de kerk op de markt wordt sfeervol ingericht met onder andere speciale verlichting. De Lions leden zelf serveren het diner uit en zorgen ervoor dat iedereen het naar de zin heeft. Een optreden van Ome Ko-or valt ook nu weer erg in de smaak. Het Lions diner wordt mede ondersteund door diverse sponsoren die ingrediƫnten, materialen of ondersteuning bieden. Volgens de reactie van de gasten was het een heerlijk diner en een supergezellige avond.

Mooie opbrengst

Uit dit diner is een mooie opbrengst gekomen waarvan door Lions besloten is om hier met name de Wijkse Dienst te ondersteunen. De Wijkse dienst is een hard groeiende organisatie waarbij vrijwilligers ervoor zorgen dat mensen in de gemeente Wijk bij Duurstede op een duurzame en toegankelijke manier mobiel kunnen zijn. Dit kan variƫren van ouderen voor bezoek aan fysio, tandarts of familie tot kinderen die naar speciaal onderwijs gaan. Aangezien het aantal ritten per dag hard groeit is er de ook groeiende behoefte aan voertuigen. Nu is een derde voertuig aangeschaft, een duurzame Nissan Leaf maar er is al weer behoefte aan een vierde voertuig. Vanuit het diner kon de Lions een mooie ondersteuning bieden voor de Wijkse Dienst.

Wijkse Dienst

Afgelopen woensdag 28 November overhandigde de voorzitter van Lions Levefanum, Boudewijn Kortenhorst, de cheque aan Etske Muis, voorzitter van de Wijkse Dienst. Veel vrijwilligers van de Wijkse dienst waren meegekomen om de cheque in ontvangst te nemen. Op de andere foto Boudewijn en Etske bij de Nissan Leaf die recent door de Wijkse Dienst is aangeschaft.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha