Wijk bij Duurstede, 5 oktober 2018. Donderdag 18 oktober organiseert Stichting Binding een informatiebijeenkomst voor mantelzorgers van mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Datum: Donderdag 18 oktober 2018 Tijd: 19:30u – 21:00u Locatie: Stichting Binding, Steenstraat 14A, Wijk bij Duurstede U kunt zich aanmelden bij Loket Wijk / Stichting Binding tel.: 0343-473075 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor mantelzorgers

Als u de zorg krijgt voor iemand met NAH, u wordt mantelzorger, krijgt u naast de zorg ook te maken met het contact met instanties en extra taken. Maar dat niet alleen. Ook kan het moeilijk zijn om te accepteren wat er gebeurd is en om te gaan met de veranderingen in persoonlijkheid, gedrag en communicatie. Om overbelasting te voorkomen organiseert Stichting Binding deze avond speciaal voor u als mantelzorger van iemand met NAH. Met andere mantelzorgers kunt u ervaringen en zorgen delen. Kom ook langs om lotgenoten te ontmoeten. Er wordt tevens verder gepraat over thema’s vanuit een vorige NAH bijeenkomst, zoals het vinden van energie voor je eigen verwerkingsproces. De bijeenkomst wordt begeleid door Karen Spierenburg, consulent mantelzorg van Stichting Binding.

Respijtzorg

Respijtzorg: Heeft u interesse in deze bijeenkomst maar heeft u problemen met vervanging van uw mantelzorg of vervoer, neem dan voor 10 oktober contact op met het Steunpunt Mantelzorg. Samen met u zoeken wij naar een oplossing. U bent van harte uitgenodigd. 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha