Cothen, 16 september 2018. Zou u het ook geweldig vinden als er in Cothen een mooie Natuurspeelweide komt, waar kinderen in de voorschoolse- en basisschoolleeftijd kunnen ontdekken, klimmen, klauteren, bouwen, samen spelen en verwonderen? Een bruisende plek met natuurlijke elementen waar kinderen vrij kunnen spelen en waar kinderen en hun (groot)ouders elkaar kunnen ontmoeten!

Locatie

Aan de rand van Cothen zijn aan de Ossenwaard drie zorgorganisaties gevestigd: Abrona, de Wijkse Loods en Driestroomhuis Helder. Zij verlenen zorg aan diverse doelgroepen en willen deze ‘unieke plek’ graag verbinden met de Cothense samenleving. Een win-win situatie voor alle partijen! Abrona heeft een groot stuk grond beschikbaar gesteld voor dit geweldige idee. Prachtig gelegen, naast de zorgboerderij. De gemeente heeft al een financiële toezegging gedaan vanuit het project "Bouw, Beleef en Geniet".

Oproep

Janneke Marijs, Ingrid Bergers-Bos en Kees Mocking uit Cothen zijn op zoek naar Cothenaren die zich willen inzetten om de Natuurspeelweide te realiseren. Enthousiaste mensen met kennis en/of ervaring op het gebied van organisatie, financiën, PR of sponsoring. Cothenaren die het ontwerp, de uitvoering en het beheer van de Natuurspeelweide willen meehelpen vormgeven. Vindt u ook dat zo'n Natuurspeelweide een aanwinst zou zijn voor het dorp? En wilt u daaraan graag een bijdrage leveren? Neem dan contact op met de contactgroep Natuurspeelweide Cothen. Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Open Informatiemiddag

Zondag 23 september van 15.00 – 17.00 uur is er een open middag waar mensen meer informatie kunnen krijgen over de plannen van de Natuurspeelweide en belangstellenden, die mee willen denken en doen, zich kunnen aanmelden. Voor de kinderen organiseert de organisatie ‘Natuurlijk heel leuk” die middag buiten activiteiten. Kinderen kunnen dan ook hun ideeën en wensen voor de natuurspeelweide kenbaar maken. Iedereen is welkom van 15.00 tot 17.00 uur in het weiland naast Abrona, Ossenwaard 9.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha