Wijk bij Duurstede, 8 september 2018. De voorgaande Lions diners zijn onvergetelijke avonden geworden voor onze gasten en ons als Lionsleden. We zijn alweer volop aan de slag met de organisatie van het 14e Lions diner. Ook dit jaar zal het diner plaatsvinden in de prachtige ambiance van de Grote Kerk op de Markt.

Gordel van smaragd

Deze keer hebben we gekozen voor het thema “De gordel van Smaragd” en kunt u genieten van de Indonesische keuken. De opbrengst van deze avond gaat dit jaar naar "De Wijkse Dienst". Het diner zal plaatsvinden op vrijdagavond 2 november 2018. De prijs van het diner is € 35,- per persoon inclusief een welkomstdrankje als u reserveert voor 15 oktober. Vanaf 15 oktober betaalt u € 37,50 p.p.

U komt toch ook?

Reserveren kunt u via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld dan s.v.p. het aantal personen. Na uw reservering ontvangt u een bevestiging per mail met daarin de betalingswijze. Het belooft ook dit jaar weer een mooie avond te worden, mede door de bijdrage van de vele lokale sponsoren. Kijk op de facebookpagina voor de laatste ontwikkelingen over het diner.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha