Wijk bij Duurstede, 3 september 2018. Op zaterdag 29 september 2018 viert hondenvereniging Antis dat ze 40 jaar bestaan. Bij Antis kun je terecht voor gehoorzaamheidscursussen, maar ook voor de sporten zoals Agility en sinds een paar jaar Hoopers. De evenementen worden gehouden op onze locatie aan de Melkwegsetiendweg 2 in Wijk bij Duurstede. Er is een mooi en gevarieerd programma voor deze dag.

Spelletjes

De hele dag door kun je spelletjes doen samen met je hond, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Aan het eind van de ochtend is er een roofvogelshow en in de middag wordt er door een politiehondenvereniging een spectaculaire demonstratie met politiehonden gegeven. Gedurende de hele dag zijn er dockdiving demo’s. Bij dockdiving neemt de hond een aanloop vanaf de steiger (de dock) en springt dan zover mogelijk het zwembad in. Op het terrein wordt een mobiel bad geplaatst met daarin 60.000 liter water. Bezoekers kunnen kennis maken met deze vrij nieuwe sport en het met hun eigen hond proberen.

Kinderdorp

Ook aan de kinderen is gedacht: speciaal voor hen is een kinderdorp gemaakt met een springkussen en lekkere versnaperingen zoals limonade en suikerspinnen. Tevens kunnen kinderen zich laten schminken. Op het terrein is de gehele dag een professionele hondenfotograaf aanwezig die graag een mooie foto maakt van je hond. Het geheel wordt omlijst met kramen en een rad van fortuin met mooie prijzen. De dag wordt gezellig voorzien van muziek en aan elkaar gepraat door MC Leon. Iedereen, met of zonder hond, is van harte welkom bij Antis vanaf 10.30 uur en de toegang is gratis.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha