Kom koersballen in Langbroek

Langbroek, 19 mei 2018. Jan en Bep de Hoop willen graag hun vrije tijd op de donderdagmiddagen besteden om zoveel mogelijk mensen te begroeten bij het koersballen. De activiteit staat open voor alle senioren uit de omliggende gemeenten. Even gezelligheid, een moment om elkaar te ontmoeten. Het spel heeft ook een pauze, waarin we ontspannen iets met elkaar drinken.

Rolstoel geen probleem

Niet alleen de senioren die goed ter been zijn kunnen mee doen. Het spel kan ook gespeeld worden door mensen die vanuit de rolstoel een balletje willen gooien, als voor mensen die op een stoel moeten zitten. De deelnemers vinden het niet erg om even te wachten op elkaar. Hoe meer zielen hoe meer vreugd is het motto. Het koersballen is elke donderdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur in het Dorpshuis in Langbroek. U kunt gewoon binnen lopen en kijken of deze sportieve activiteit bij u past.

Koersbal

Koersbal is een balspel dat binnen wordt gespeeld op een mat van 8 bij 2 meter. Er spelen 2 personen tegen elkaar. De ene persoon met de zwarte en de andere met de bruine bal. De bedoeling van het spel is, om de ballen zo dicht mogelijk te rollen bij het witte doelballetje. Iedereen kan het leren en zal snel ervaren dat koersballen een verrassend spel is. Kracht is niet nodig. Iedereen heeft gelijke kansen! De komende maanden kunt u komen proefdraaien. Vanaf september wordt er een kleine bijdrage gevraagd.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha