Afscheid van Truus Vermeulen

Langbroek, 19 mei 2018. Op dinsdag 15 mei jl. nam Truus Vermeulen afscheid van de door haar maandelijks georganiseerde warme maaltijd en bingo, in Dorpshuis De Toekomst in Langbroek. Deze laatste keer was er de smakelijke maaltijd nasi. Samen met de vrijwilligers Anneke van de Pavert, Ineke Spoelstra en Tiny Duijn liepen de maaltijd en de bingo weer vlekkeloos en werd er volop gelachen.

Bedankt

Bij de bingo gebeurde een wonder. Truus, die anders zelf nooit iets won, was op deze middag een van de gelukkige winnaars. Omdat het dit keer de laatste keer door Truus werd georganiseerd zette zij de andere vrijwilligers in de bloemen. Want naast het afscheid van de trouwe deelnemers was het ook afscheid nemen van deze trouwe collega vrijwilligers. Ook Suze Barten en Wil van der Sijs werden in het zonnetje gezet, omdat zij respectievelijk bij de kersteditie en bij de rooster afspraken betrokken zijn al jaren lang. Er waren 3 vrijwilligers afwezig die ook geregeld hun steentje hebben bijgedragen, Stephanie Hamoen, Wilma van de Brenk en Riek van de Weerd. Ook zij werden bedankt.

Een roos voor Truus

Als klapper aan het eind, een verrassing voor Truus, gaven alle deelnemers een mooie roos en een persoonlijke dankwoord aan Truus. Truus, die helemaal niet gewend is om op de voorgrond te treden, was toch wel verrast. Dit had zij zelf niet geregisseerd. Zij had namelijk zelf bedacht om aan iedere deelnemer een roos te geven. Tekenend voor Truus, altijd aan de ander denkend. Truus ontzettend bedankt voor de afgelopen jaren! Vind u het leuk om in de voetsporen te treden van Truus en maandelijks de warme maaltijd en de bingo samen met andere vrijwilligers te organiseren in Langbroek, dan kunt u zich hiervoor opgeven bij Stichting Binding, telefoonnummer 0343-473075 bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha