Help de Maag Lever Darm Stichting

Wijk bij Duurstede, 14 mei 2018. De Maag Lever Darm Stichting is de drijvende kracht in het realiseren van een gezonde buik voor iedereen. En dat is hard nodig, want Nederland telt ruim 2 miljoen buikpatiënten. Door onderzoek mogelijk te maken en voorlichting te geven redden we levens.

Vrijwilliger worden

Voor dit belangrijke werk zijn we afhankelijk van donaties en de inzet van vrijwilligers. Help ook mee! Uw bijdrage is zeer welkom. Meer informatie over doneren vindt u op de website; meer informatie over uw inzet als vrijwilliger vindt u hier ook. U helpt als collectevrijwilliger om het verschil te maken voor die ruim 2 miljoen Nederlanders met een spijsverteringsaandoening. In Wijk bij Duurstede is men dringend op zoek naar extra collectanten. Maak het verschil en meld u aan als collectant! Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, adres, woonplaats en telefoon. U kunt ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Collectanten

Als collectant gaat u tijdens de collecteweek van 18 t/m 23 juni twee uurtjes op pad met een collectebus. In principe is dit bij u in de buurt. 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha