Bijeenkomst voor ouders van kinderen met ASS

Wijk bij Duurstede, 26 maart 2018. Op vrijdagavond 6 april organiseert de Werkgroep ASS Wijk bij Duurstede samen met Stichting Binding weer een bijeenkomst voor ouders van kinderen met ASS, Autisme Spectrum Stoornis. Locatie: Stichting Binding Steenstraat 14A, Wijk bij Duurstede. Tijd: 19:00 - 21:00 uur.

Herkenning en erkenning

De werkgroep ASS Wijk bij Duurstede is een initiatief van ouders van kinderen met ASS. Doel van deze werkgroep is door middel van groepsbijeenkomsten ouders herkenning en erkenning te geven in de zorg voor hun kinderen. Informatie en advies worden op een laagdrempelige manier met elkaar uitgewisseld. Enkele voorbeelden van thema's van deze bijeenkomsten zijn:

  • passend onderwijs
  • aandacht voor brusjes
  • eetproblemen bij autisme
  • zelfstandig wonen
  • ondersteuning voor ouders

Gratis

Deelname aan deze bijeenkomsten is gratis, u kunt zich hiervoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u concrete vragen dan kunt u deze ter voorbereiding mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Van 31 maart t/m 7 april vindt tevens de Week van Autisme plaats, hier vindt u meer informatie over dit landelijke initiatief.

De volgende data zijn gepland voor 2018

Data: Vrijdagavond 6 april, 15 juni, 14 september en 2 november 2018. 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha