Cursus Starten met de Apple iPad

Wijk bij Duurstede, 9 februari 2018. Ook dit voorjaar organiseert het Leercentrum Stichting Binding weer een Apple Ipad cursus. Dit aanbod wordt gegeven op basis van open inschrijving, u kunt zich hiervoor voorlopig Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld u hierbij dan altijd uw naam en telefoonnummer. Wanneer er meerdere deelnemers zijn om te kunnen starten wordt er met u contact opgenomen om een startdatum te bepalen en kunt u zich definitief inschrijven.

Eigen iPad

Deelname voor deze cursus kan alleen met een eigen Apple Ipad. Deze neemt u mee naar de les. De vijf lessen zullen qua planning op de dinsdagochtenden zijn. U heeft hiervoor geen voorkennis nodig. De cursus is geschikt voor alle iPads met iOS 9 en hoger. Locatie: Ewoud & Elisabeth Gasthuis, Wijk bij Duurstede, Gansfortstraat 4

Cursusboek

Het programma wordt gevolgd met een cursusboek, waarin u aantekeningen kunt maken en die u mee neemt naar elke les. Dit boek wordt uw eigendom. In dit boek maakt u stap voor stap kennis met de belangrijkste functies en opties van de iPad, zodat u er snel mee aan de slag kunt.

Stichting Binding

Contactpersoon van de Apple iPad cursus is de docent. Bij vragen vooraf kunt u bellen met Stichting Binding, telefoonnummer. (0343-) 473075 of via de e-mail: : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De docent zal dan contact met u opnemen. Bij een definitieve startdatum, meld u zich officieel aan via de website. U kunt elke 2 weken (oneven weken) binnen lopen in de bibliotheek van Wijk Bij Duurstede bij het Digicafé, van 13.30 – 15.00 uur. De eerstvolgende inloop is op woensdagmiddag 14 februari. Neemt u gerust iemand mee als u dit gezelliger vindt. Bij een definitieve startdatum, meld u zich officieel aan via de website.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha