Gezocht: vrijwilliger die wil helpen bij het koersballen

Wijk bij Duurstede, 7 februari 2018. Heeft u nog wat uurtjes beschikbaar op de woensdagochtenden van 09.30 – 11.30 uur? Elke woensdagochtend wordt er met een groepje van 10 a 12 senioren een gezellige koersbal ochtend gespeeld. Het spel wordt gespeeld op een vilten mat van 8 x 2 meter. Er spelen twee paren tegen elkaar. De bedoeling is dat de ballen zo dicht mogelijk bij de witte 'jack' rollen.

Praktische zaken

Voor de huidige groep wordt het steeds lastiger om de praktische zaken te regelen. U kunt dan denken aan het klaarzetten van het spel, het aan de kant zetten van tafels en stoelen, maar ook om de mat weer op te rollen en op te bergen. Maar ook gewoon meespelen kan.

Kom eens kijken

Wilt u eens komen kijken? U kunt gewoon binnen lopen op onze activiteiten locatie, Gansfortstraat 4, ingang Ewoud & Elisabeth Gasthuis te Wijk bij Duurstede. Voor een gesprek kunt u bellen met Stichting Binding, telefoonnummer 0343-473075 en vragen naar Lisbeth Dessé. Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha