Langbroek, 17 augustus 2017. De landdag is een jaarlijks terugkerende activiteit. Er zijn 4 afdelingen van de PJGU: Langbroek, ZuidWest, Achterberg en Woudenberg. Iedere afdeling houdt eens in de vier jaar de Landdag. Dit jaar is het aan ons om de landdag te organiseren. Het thema van dit jaar is "Heel Holland Boert" en dit zal zeker terug te zien zijn in de spellen tijdens zeskamp maar ook bij de kramen zullen er verschillende streekproducten worden gepresenteerd.

Activiteiten en zeskamp

De landdag is een dag vol met agrarische, sportieve en creatieve activiteiten voor jong en oud. De activiteiten bestaan onder andere uit trekkerbehendigheid, rundvee beoordelen, zeskamp, hardlopen en creatieve uitdagingen. Wil jij meedoen? Meld je aan op de dag zelf! Alleen voor de zeskamp moet je je van tevoren aanmelden: Een team moet uit 6 personen bestaan waarvan minimaal 2 dames. Je kunt je opgeven bij William Rijksen (06-13662533 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met de teamnaam, een telefoonnummer en een e-mailadres!

Kids

Voor de kinderen is er ook van alles te doen voor iedere leeftijd zoals bumpervoetbal, springkussens en een schminkhoek.

Markt en foodplein

De marktkramen zullen voornamelijk bestaan uit streekproducten. Naast de marktkramen is er dit jaar ook een foodplein, hier staan verschillende ondernemers met hun foodtruck of foodkraam en hun allerlekkerste, culinaire producten! Kom jij proeven?

Landdagboerderij

De landdag is dit jaar bij Familie Lokhorst op de Langbroekdijk A92 te Langbroek. Dit is een boerderij met melkkoeien, machines en een melkrobot. Als u de Boerderij route volgt komt u allemaal informatie tegen die u meer verteld over het bedrijf en over de melkveehouderij in het algemeen. Daarnaast zijn er verschillende proffesionals waar u vragen aan kunt stellen.

Landdagbeker en Miss en Mister Landdag

Onderling strijden de pjgu-afdelingen om de Landdagbeker en om de titel van miss en mister landdag. Deze titels kunnen gewonnen worden door aan zoveel mogelijk activiteiten mee te doen en veel punten te scoren.

Tentfeest met QMusic

Als afsluiter van de dag wordt er een tentfeest georganiseerd met de Foute Party van QMusic. Fouter kan het niet duszorg dat je erbij bent! Entree: 5 euro voor leden en 10 euro voor niet leden – 16 en ouder – legitimatie verplicht – nix18 – Tijden:

  • Activiteiten: 09.00 – 17.00 uur
  • Markt en foodplein: 09.00 – 17.00 uur
  • Zeskamp: 13.00 – 17.00 uur
  • Foute Party: 21.00 – 01.00 uur

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha