Wijk bij Duurstede, 7 december 2018. Op de Bovenwijkerweg in het buurtschap De Steenen Brug raakte vanmorgen een automobilist van de weg en botste frontaal op een boom. Het gewonde slachtoffer is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Bekneld

Hulpdiensten werden rond 09.25 uur gealarmeerd voor dit ongeval. Een personenauto rijdend over de Bovenwijkerweg richting Wijk raakte van de weg en knalde aan de linkerzijde van de weg tegen een boom. De bestuurder kwam door de impact op de bijrijdersstoel terecht en raakte bekneld. Medeweggebruikers verleenden het slachtoffers eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

Stabiliseren

De brandweer stabiliseerde de auto met sjorbanden en blokken en het ambulancepersoneel het slachtoffer. Nadat het slachtoffer stabiel was kon de deur aan de bijrijderskant door de brandweer met pneumatisch gereedschap worden opengebroken en verwijderd. Hierna kon het slachtoffer uit de auto worden gehaald.

Onderzoek

De politie zette de plaats van het ongeval af om een veilige werkomgeving te creëren. De Bovenwijkerweg werd net voorbij de Gooyerdijk richting Leersum tijdelijk afgezet voor al het verkeer. Getuigen werden gehoord en foto’s werden gemaakt door de politie. Naar de oorzaak van het ongeval wordt onderzoek gedaan. Meer foto's zijn te zien op onze Facebook pagina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha