Wijk bij Duurstede, 16 oktober 2018. Op de Remus vond vanmorgen rond 08.15 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en een jonge fietsster. Het meisje is met een zeer linkerbeen overgebracht naar het ziekenhuis.

Bocht

In een bocht op de Remus kwamen een auto en fietsster met elkaar in botsing waarbij het meisje kwam te vallen. Door de bestuurder van de auto en omstanders werd eerste hulp verleent. Al snel was ook de moeder van het meisje op de plaats van het ongeval.

Ochtendspits

Door de ochtendspits en de locatie arriveerde de politie na vijftien minuten bij het ongeval. Ze knoopten een praatje aan met het slachtoffertje en gaven haar een aluminium deken tegen de ochtendkou. Van betrokkenen en getuigen van het ongeval werden de personalia opgenomen. Het ambulancepersoneel die na negentien minuten arriveerde diende het meisje als eerste pijnstilling toe. Nadat de pijnstilling zijn werk deed werd het meisje op de brancard gelegd en werd haar linkerbeen gespalkt. Samen met haar moeder werd zij naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha