Wijk bij Duurstede, 6 augustus 2018. Bij een aanrijding tussen een auto en een bromfietser op de Kruisbessengaard kwam vanavond de bromfietser vast te zitten met zijn linkervoet aan het versnellingspedaal van de bromfiets.

Rust en geduld

Vanaf 21.08 uur werden hulpdiensten gealarmeerd voor het incident op de Kruisbessengaard. Na de aanrijding kon de bromfietser blijven staan maar zat het versnellingspedaal in zijn linkervoet vast. Als eerste hulpdienst arriveerde de brandweer en zorgde ervoor dat de bromfietser niet kon omvallen. Na de situatie te hebben ingeschat werd besloten het versnellingspedaal die in de voet zat van de bromfiets los te maken. Nadat een dopsleutelset was geleend en het inmiddels gearriveerde ambulancepersoneel de jongeman een pijnstiller via het infuus had toegediend werd het pedaal los gemaakt van de bromfiets. 1040 kruisbessengaard 20180806 6187

Onderzoek

Hierna kon de jongeman plaats nemen op de brancard en worden vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling. In de tussentijd nam de politie verklaringen op maakte foto’s van de plaats van het ongeval en de schade aan de auto.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha