Overlangbroek, 8 maart 2018. Een auto raakte vanmorgen rond 09.45 uur op de Langbroekerdijk in Overlangbroek van de weg botste tegen een boompje en kwam vervolgens op zijn kop tot stilstand in de naastgelegen sloot.

Op het droge

Medeweggebruikers zijn direct de sloot in gegaan om de man uit zijn benarde positie te bevrijden. Politie, duikers van de brandweer en een ambulance werden met spoed naar het ongeval gestuurd. De politie zette de weg af ter hoogte van de Protestantse Kerk. Een brandweerduiker ging het water in om eventuele andere betrokkenen te lokaliseren. Deze werden niet aangetroffen. Tegelijkertijd werd het kletsnatte, gewonde slachtoffer ingepakt met aluminium en wollen dekens in afwachting van de ambulance.

Oorzaak

Nadat de auto door de brandweer op zijn zij was getrokken werden de contactsleutels en eigendommen van het slachtoffer uit de auto gehaald. Onderzoek moet uitwijzen waardoor/waarom de auto van de weg is geraakt. De bestuurder van het voertuig werd voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Meer foto's zijn te zien in het fotoarchief.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha