Cothen, 6 maart 2018. Net na 08.30 uur is op de N-229 bij de rotonde Cothen (richting Werkhoven) een motorrijder gevallen. De motorrijder is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Afgezet

De rechterrijbaan werd direct na het ongeval afgezet met pionnen. Medeweggebruikers die de val van de motorrijder hadden gezien verleenden direct eerste hulp en bleven met hem praten. De motorrijder werd toegedekt met een aluminium deken in afwachting van de komst van de ambulance. Nadat ambulancepersoneel de zorg voor het slachtoffer had overgenomen werd zijn helm afgedaan. Nadat ook zijn rugzak was verwijdert kon hij onderzocht worden. Na onderzoek kon de motorrijder met behulp van een politieagent en ambulancebroeder met een pijnlijke schouder zelf op de brancard plaats nemen.

Sporen

Op het wegdek waren duidelijk de sporen te zien van de schuiver die de motorrijder had gemaakt. Nadat de motor naast de weg op de stoep was gezet en de motorrijder met de ambulance onderweg was naar het ziekenhuis werd de rijbaan weer vrijgegeven voor het verkeer. De reden van de valpartij is onbekend. Enkele foto's van het incident zijn te zien in het fotoarchief.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha