Langbroek, 11 februari 2018. Op de Cotherweg net voor de bebouwde kom van Langbroek vond rond 19.50 uur een eenzijdig ongeval plaats waarbij de auto te water raakte. De twee inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis liet de persvoorlichter van de politie desgevraagd weten.

Schade

Na de verkeersborden op de wegverspringing omver te hebben gereden boorde de auto zich in de walkant van de sloot. In de auto gingen de airbags af. De auto raakte fors beschadigd.

Hulpdiensten

Hulpdiensten rukten massaal uit. Politie en brandweer hielpen de inzittenden van de volkswagen op het droge. Duikers zochten de sloot af naar eventuele andere betrokkenen. Er landde ook nog een traumahelikopter. De MMT arts onderzocht de inzittenden van de auto die met ambulances naar het ziekenhuis werden vervoerd waarna de helikopter weer vertrok.

Ventweg

Tijdens het incident, het onderzoek van de politie en de berging van de auto werd de N-227 ter hoogte van het ongeval afgesloten en het verkeer over de ventweg gedirigeerd. Meer foto's zijn te zien in het fotoarchief. Een korte videoimpressie is te zien op Facebook en ons YouTube kanaal.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha