Wijk bij Duurstede, 20 mei 2018. Beste lezer,

Ik ben Lysan Roosen, 19 jaar en sta in de finale van Miss Beauty of Utrecht 2018.

Wij moeten o.a. de provincie Utrecht promoten, waardoor ik veel verteld heb over Wijk bij Duurstede. Vandaar dat het mij leuk leek om een stukje te schrijven voor Ditiswijk. Verder zamelen wij geld in voor de LindaFoundation. Het fonds is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Het geld wat wij hiermee ophalen, wordt ook echt gegeven aan de ouders in Utrecht.

Ik had er eigenlijk nog nooit echt aan gedacht, om mee te doen aan een missverkiezing, tot dat ik gescout was. Ik werd op Instagram gevraagd of het mij leuk leek om mee te doen aan de missverkiezing en dit leek mij wel wat. Eerst wist ik niet zo goed wat ik er van kon verwachten, maar tot nu toe bevalt alles heel goed. We zijn met een hele leuke groep meiden en hebben (bijna) elke week activiteiten.

Het begon allemaal met de castingdag op 24 maart, deze bestond uit een voorstelronde, bikinironde en tot slot nog de engelse vragen ronde. Veel mensen denken dat het alleen maar om uiterlijk gaat, maar je moet wel degelijk hersenen hebben. Zelf studeer ik Rechten, omdat ik eerlijkheid belangrijk vind en je hebt er altijd mee te maken in het dagelijks leven. Verder is er een bootcamp geweest en zijn alle meiden samen uit geweest. Daarna kwam de predjudging, waar je jezelf al kan laten zien aan de jury. Nu zijn we alleen nog heel druk met het oefenen voor de finale, want die zal op 27 mei plaatsvinden in theater De Lampegiet in Veenendaal.

Tot nu toe is alles een erg leuke ervaring en heb ik al veel geleerd. Je kan nog tot 27 mei op mij stemmen door te sms'en naar 3010, met als tekst Poll Utrecht Lysan. Het stemmen kost €1,10 per sms.

Met vriendelijke groet, Lysan Roosen

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha