Langbroek, 5 november 2018. Op 17 november verwelkomen we Sinterklaas met zijn Pieten. Met dit jaar als thema "Langbroek's Got Talent". Om 14.15 vertrekt de rijtoer vanaf de Langbroekerdijk A45. De rijtoer steekt de provinciale weg over en gaat vervolgens via de Gerrit Achterbergstraat en de Klein Jagersteinstraat naar de Margrietlaan. En na het rondje bij de Bernhardlaan via de Margrietlaan en Constatijndreef naar het plein voor het Dorpshuis.

Spetterende dans

Daar begint de talentenshow al. Na een korte verwelkoming zal Blom Dance de spits afbijten met een spetterende dans. Maar de Pieten denken dat ze dat veel beter kunnen en.......Kom kijken hoe dit af zal lopen. Hierna gaat de show binnen verder. Kinderen tot en met 8 jaar in de grote zaal, en de kinderen t/m 12 jaar gaan naar de Piet de Springerschool.

Uitzwaaien

Om 16.15 zwaaien we Sinterklaas en zijn Pieten weer uit. Iedereen (ook al woon je buiten Langbroek) is van harte welkom om dit kinderfeest bij te wonen. Toegang is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door de lokale ondernemers.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha