Programma Kaieschaiters voor ieder wat wils

Wijk bij Duurstede, 2 februari 2018. Het programma van het carnavalsweekend in de Leutbunker aan de Lekdijk, Wijk bij Duurstede is een feest voor iedereen. Het grote weekend begint op vrijdag 9 februari om 19.30 uur met de jeugdcarnavalsdisco met dj Ravellio. Een feest voor de jeugd van de bovenbouw en ook nog voor de brugklassers. Uiteraard volledig Alcohol en Rook vrij en gratis entree. Verder zijn de consumptie prijzen hartstikke laag. Het feestje voor de jeugd is afgelopen om 21.30 uur.

Waikse Optog

Op zaterdag is het tijd voor de Waikse Optog. Meer als 40 startnummers zijn er al uitgedeeld en er kan nog zeker wat bij komen. Meedoen kan je ook nog op de dag zelf beslissen, maar het is beter om het inschrijfformulier in te sturen dan delen we je meteen in. De start zal zijn om 11 over half 1 vanaf de Geerweg. Via de Geer en de Heul komen we bij de Zandweg. Hier stopt de Prinsenwagen even en krijgt Prins Rick den Eerste de Stadssleutel van Burgemeester Tjapko Poppens. Dan vervolgt de stoet de routen over de Steenstraat, langs het E en E Gasthuis en zo naar het eindpunt op de Middelweg. Allemaal van de wagens af en naar de Leutbunker voor de gratis instuif en de prijsuitreiking. Op zaterdagavond barst het feestgedruis los vanaf 20.00 uur met het Openingsbal. Live on Stage Theo Mezz en Ronnie Ruysdeal. Het belooft een groot feest te worden dus kom op tijd want vol is vol.

Kindershow

Op zondag is het Wipneus en Pim dag. Als eerste in de ochtend voor de grote kindershow. De deuren van de Leutbunker, die uiteraard volledig “kinder proef” is gemaakt gaan om 10.15 uur open. Rook en alcohol vrij voor iedereen die binnenkomt en volledig gratis voor de kinderen en de begeleiders. De grote Wipneus en Pim Kindershow, je moet het meegemaakt hebben. Diezelfde zondag zijn Wipneus en Pim weer terug voor het Noppesbal. Vanaf 20.00uur en ook de zondag, over tradities gesproken, gratis entree. Wie weet het nog? Vorig jaar was het een super feest met deze 2 artiesten en dit jaar komen ze het dunnetjes over doen. Wipneus en Pim op de zondag bij de Kaieschaiters.

Peter Beense, Django Wagnet en Frans Duijts

Traditioneel hebben de Kaieschaiters een afsluit avond die staat als een huis. En dit jaar is dat meer dan ooit tevoren gelukt. Peter Beense, Django Wagner en Frans Duijts gaan er met z’n drieën voor zorgen dat niemand deze avond meer vergeet. Drie artiesten op een avond met drie optredens en het zijn nog “echte vrienden” ook. Het moet het klapstuk worden van een geweldig weekend. De gehele muzikale omlijsting zal verder verzorgt worden door GO dj Sander.

Voorverkoop

De voorverkoop is in volle gang, on line of bij de voorverkoopadressen: Leuk & Zo, Tiggies Corner en bij de VVV op de markt. Aan de zaal worden ook nog kaarten verkocht, zolang de voorraad strekt. De Kaieschaiters beginnen dinsdagavond met het verbouwen van de Korfbalhal tot een heuse Leutbunker. Het wordt hard werken met veel gezelligheid. Er zit maar een opdracht in, vrijdag 9 februari moeten we klaar zijn met de zaal want dan gaan we beginnen.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha