Boerenbal bij de Kaieschaiters

Wijk bij Duurstede, 20 januari 2018. Zaterdag 27 januari vanaf 21.00uur openen de deuren van Residentie Calypso. De Kaieschaiters vieren dan het Boerenbal. Het feestje wat 2 weken voor het grote weekend iedereen in de juiste stemming krijgt. Het Boerenbal is traditioneel de gezelligste vooravond van de Kaieschaiters. De entree, bij Residentie Calypso op de Markt, is uiteraard gratis en wee gaan kennis maken met de nieuwe Karnavals DJ Sander.

Vooravond

Aan de vooravond van het grote weekend is de organisatie aardig rond. We gaan beginnen op vrijdagavond 9 Februari vanaf 19.30uur de Jeugd Karnavals Disco. Voor alle jeugd gratis entree en DJ Ravellio die de juiste muziek gaat draaien voor dit feestje. Uiteraard rook en alcohol vrij en aangepaste consumptie prijzen. Een leuke verassing voor allemaal en dus alle ingrediƫnten voor een leuke avond. De eindtijd van de Jeugd Karnavals Disco is 21.30uur.

Waikse Optog

Op zaterdag is het tijd voor de Waikse Optog. Start vanaf de Geerweg om 11 over half 1 en via de Geer, en de Heul naar Burgemeester Poppens. Die zal aan de Zandweg de sleutel overdragen aan Prins Rick den Eerste. Rick heeft het vanaf dat moment voor het zeggen en het zal vooral feest zijn wat hij gaat houden.

Artiesten

In de Leutbunker op Marienhoeve komt een keur aan artisten voorbij. ZO krijgen we Theo Mezz, Ronnie Ruysdael, Wipneus en Pim en echte vrienden, Django Wagner, Peter Beense en Frans Duijts. De kaarten voor de zaterdag en de maandag zijn al online te koop via www.kaieschaiters.nl en bij de bekende voorverkoopadressen : Leuk en ZO, Tiggies Corner en de VVV op de markt. De kindershow op zondagmorgen en Wipneus en Pim op zondagavond is traditiegetrouw gratis entree. Wipensu en Pim zijn er dus op zondag twee keer. Eerst de kindershow om 10.30uur en in de avond voor het Noppesbal om 20.00uur.

Meer weten?

Meer info over het hele programma van de Kaieschaiters is uiteraard te vinden op de website. Doe ook mee aan de fantastische optocht of kom eens langs op een van onze feestjes in de Leutbunker. Maar uiteraard eerst zaterdag 27 Februari bij Residentie Calypso op de Markt. DJ Sander en een speciaal optreden van Theo Mezz gaan Waik bij Duurstede al in de stemming brengen. Tot zaterdag 3x Alaaf KV de Kaieschaiters

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha