Wijk bij Duurstede, 1 november 2018. Op zaterdag 10 november begint het nieuwe carnavalsseizoen bij de Kaieschaiters. Het traditionele Prinsenbal zal weer in de binnenstad gehouden worden. En wel bij het grote Calypso Theater op de Markt in Wijk bij Duurstede. Alle stoelen eruit, geluid en licht erin, versieren en je hebt een geweldige ruimte voor een super feestavond.

De avond zal beginnen om 21.00uur en de entree is helemaal gratis. Om even voor 11 nemen de Kaieschaiters afscheid van Prins Rick den Eerste en Adjudant Maikel. Deze nemen, na een geweldig seizoen, afscheid van hun functie en keren terug als “normale “ Kaien. Om 11 over 11 komen de Kaieschaiters met een proclamatie, Vorst Dick zal deze voorlezen en regel voor regel zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins is. Na deze Prinsenonthulling en nadat Feest DJ Sander de boel opgewarmd heeft, komt er een spetterend optreden van De Alpenzusjes. Het dak gaat eraf als Sander na dit optreden de Finale in gaat zetten. Het feest is om 01.00uur afgelopen dus kom op tijd dan maak je de hele avond mee.

Met het Calypso Theater als Residentie zijn de Kaieschaiters in de binnenstad. De vooravonden houden we daar en het grote Karnaval in de Leutbunker op Marienhoeve. Het motto voor dit jaar is: Waik wil groen wat kunnen de Kaien doen ? Dit heeft allemaal te maken met de Groene gemeente die Wijk bij Duurstede wil worden en de Kaieschaiters vragen zich af of ze daar op de een of ander manier aan mee kunnen werken. Voor het feest in de grote Leutbunker op Marienhoeve, wat gehouden wordt in het 1e weekend van Maart 2019, hebben de Kaieschaiters het programma ook helemaal rond.

Een scala aan artiesten en Feest DJ Sander zullen de klanken uit de apparatuur van GO Rental laten klinken. Optredens van Theo Mezz, Helemaal Hollands, de One Two Trio Kindershow, Wipneus en Pim en de klappers van dit jaar de Live Bands, Pater Moeskroen en de BZB (band zonder banaan) zullen te zien zijn op het grote podium. En binnenkort beginnen we al met de kaartverkoop ON-Line. Like de Facebook Pagina van de Kaieschaiters en hou de website : www.kaieschaiters.nl goed in de gaten, dan ben je er snel bij als we met unieke aanbiedingen komen. Maar nu eerst het Prinsenbal we zien jullie graag op 10 november vanaf 21.00uur bij het Calypso op de Markt. Gratis entree en heerlijke feestmuziek. Het beloofd een geweldige avond te worden.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha