Sinterklaas en zijn Pieten komen weer naar Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede, 10 november 2017. Op zaterdag 18 november om 10.30 uur komt Sinterklaas samen met zijn Pieten en een boot vol lekkers en cadeautjes aan in de haven van Wijk bij Duurstede. Sint loopt met zijn Pieten door de binnenstad en wordt ca 12.00 uur bij het oude Stadhuis verwelkomd. 's Middags zijn er weer als vanouds theatervoorstellingen in theater Calypso op de Markt. Er zijn vier voorstellingen van “Herrie in de Pietenklas”. Kaartverkoop bij VVV Wijk bij Duurstede, Markt 24. Kaartjes (voor kinderen en de ouders die hierbij aanwezig willen zijn) kosten € 4,50.

Win een ontbijt met Sinterklaas

Sint heeft een nieuwe boodschappentas nodig. Hij hoopt dat de kinderen van Wijk bij Duurstede een mooie “duurzame” boodschappentas voor hem willen maken. Tijdens de intocht mag je de tas inleveren bij de ophaalpieten! De makers van de 10 allermooiste, leukste, gezelligste, grappigste tassen voor de Sint, mogen op 25 november met Sint en zijn Pieten komen ontbijten. Enne…dan mag je Sint en de Pieten ook heel zachtjes wakker maken! Vergeet niet om op je tas voor Sint je naam, of je een jongen/meisje bent, adres, leeftijd en telefoonnummer te zetten.

SintDaaaag

Gelukkig is het nog niet zover, maar op woensdag 6 december moet Sinterklaas helaas weer afscheid nemen van Wijk bij Duurstede en afreizen naar Spanje. In een optocht met lampionnen worden Sint en zijn Pieten begeleid naar de haven. Vertrek vanaf Kasteel Duurstede, Langs de Wal om 18.00 u. Voor meer informatie: check de website of de website van de VVV.  

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha