Wijk bij Duurstede, 27 april 2018. Vandaag kleuren de drie kernen van de gemeente Wijk bij Duurstede weer helemaal oranje, rood, wit en blauw. Waar het in de grote steden ontzettend druk en overvol is op Koningsdag, is het in Wijk bij Duurstede traditioneel gezellig en gemoedelijk.

Sportief

Terwijl flink wat mensen rondstruinen tussen de vele kramen die er zijn in de stad, wagen zich veel sportievelingen aan de Singelloop. De uitslag van de Singelloop leest u op deze website. Op de Markt zijn voor de kleinste bezoekers vooral de suikerspinnen en oud Hollandse spelletjes heel aantrekkelijk. Op de terrassen van de plaatselijk horeca-ondernemers is geen vrije stoel meer te vinden en genieten feestvierende inwoners van de gemeente en dagjesmensen van alle vrolijkheid, een lekker drankje en hapje. 

Meer foto's van Koningsdag in Wijk staan in het fotoarchief van ditiswijk.nl. Heeft u ook leuke foto's gemaakt in Wijk, Cothen of Langbroek? Stuur ze in een privebericht op Facebook naar de redactie (@ditiswijk) en dan wordt deze later in het Facebookalbum geplaatst.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha