Wijk bij Duurstede, 7 februari 2018. Hoe een uitgesproken droom zomaar tot een groot succes kan leiden. En dat al 6 jaar lang. Het begon allemaal met een wens van Nina de Ruiter. Als jonge meid met downsyndroom houdt zij, net als andere jongeren van haar leeftijd, van dansen, zingen en muziek. Ze miste echter een plek waar zij haar plezier en talent ook op het podium zou kunnen laten zien. Daarom stelde zij de vraag of het niet mogelijk was een talentenshow te organiseren in het Calypso Theater: 'Specials got Talent'. Inmiddels is dit open podium niet meer weg te denken in de programmering en vindt dit jaar alweer de zesde editie plaats!

Talenten

Op zondag 18 februari gaat het gebeuren. Dan zullen onder leiding van Cultuurcoach Sanne Heymann 15 zang- en danstalenten in 11 acts het podium betreden om daar de sterren van de hemel te stralen. Na weken van oefenen, danspasjes leren en stemmen opwarmen, mogen de artiesten nu laten zien wat ze allemaal in huis hebben.

Jury

Uiteraard zal ook dit jaar weer een deskundige jury aanwezig zijn, die aan het einde van de middag de prijzen mag verdelen. Daarnaast zal dj Bakplaat ervoor zorgen dat ook in de pauze de voetjes van de vloer gaan. Maar bovenal wordt het weer een bijzondere en mooie middag, waarbij ieder talent de spotlight krijgt die hij of zij verdient! 'Specials got Talent' vindt plaats op zondag 18 februari, om 14:00, Calypso Theater, Markt 4, Wijk bij Duurstede. Toegang gratis.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha