Wijk bij Duurstede, 28 januari 2018. Donderdag 8 februari draait om 20.00 uur de film A Ghost Story in theater Calypso. Kaarten à € 7,50 (t/m 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

A Ghost story

Een onlangs overleden man keert terug als spook. Hij probeert connectie te maken met zijn weduwe, maar komt erachter dat zijn verschijning losstaat van de tijd. Weemoedig moet hij toekijken hoe het leven zonder hem verder gaat. Hij begeeft zich op een kosmische reis op zoek naar de zin van het leven. Het spook uit de titel wordt gespeeld door Oscarwinnaar Casey Affleck met een wit laken over zich heen.

A Ghost Story is geen spookverhaal. Het is een uniek spiritueel drama over grootse thema's als de vergankelijkheid van het leven. Maar toch is het geen zweverige of zware film. De film neemt zichzelf nooit te serieus en het spook staat met beide benen op de grond. Filosofische thema's worden speels in beeld gebracht. Maar boven alles is het een film die je diep zal raken en je zal laten nadenken over je plek in het universum. Een onvergetelijke filmervaring.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha