Cothen, 20 januari 2018. Op zaterdag 27 januari 2018 houdt muziekvereniging Excelsior uit Cothen haar jaarlijkse Winterconcert. Aan dit concert verlenen alle geledingen van Excelsior, te weten de nieuwe Jeugdband, Malletband, de Fanfare en het Twirlteam hun medewerking.

Afwisselend programma

Wij hebben een afwisselend programma voor ons publiek samengesteld met gevarieerde muziekstijlen uit veel verschillende landen. De nieuwe jeugdband zal voor het eerst haar kunsten laten horen op ons jaarlijkse concert en de malletband brengt nummers als African Beauty en het swingende Spaanse Novia Bonita. Verder zullen zij o.a. hun nieuwe werk ‘Falling… in love’ laten horen waarmee zij op 21 april 2018 gaan deelnemen aan de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen in Nunspeet. De fanfare waagt zich dit jaar voor het eerst aan typisch Oost Europese muziek met nummers als ‘Balkan Dance’ en ‘Maslenitsa’, wat staat voor een Russisch carnavalsfeest Aan het concert werken diverse solisten mee die veelal uit onze eigen vereniging komen. En uiteraard maken onze twirlers het feest compleet met een paar spetterende twirlshows.

Verloting

In de pauze wordt er een verloting gehouden met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de middenstand binnen de gemeente Wijk bij Duurstede. De opbrengsten daarvan komen ten goede aan het instrumentenfonds. Het concert vindt zoals elk jaar plaats in sporthal “de Rijnsloot” in Cothen. De zaal is geopend vanaf 19:30 uur en de aanvang van het concert is om 20:00 uur. De entree bedraagt € 6,- en is voor donateurs gratis. Voor meer informatie kunt u naar onze website of houdt onze Facebookpagina in de gaten.

Gerelateerde artikelen

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha