Wijk bij Duurstede, 13 januari 2018. Dinsdag 23 januari om 20.00 uur draait in Filmhuis Calypso de film Happy End Kaarten à € 7,50 (t/m 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

The Square

Een kijkje in het leven van de rijke maar zwaar ongelukkige familie Laurent in Calais. Anne (Isabelle Huppert) bestuurt het bouwbedrijf van haar kille familie en krijgt het zwaar te verduren: een ongeluk op de bouwplaats, een losgeslagen zoon en een twaalfjarige die bij haar egocentrische vader inwoont. Dan is er nog haar dementerende grootvader (Jean-Louis Trintignant), die dood wil maar van niemand steun krijgt. Om de familie heen scharrelen de verschoppelingen der aarde, als hulp in de huishouding dan wel als gestrande asielzoekers.

Regisseur Michael Haneke had een aantal jaren terug een enorm succes met Amour. Een ontroerend drama over een ouder echtpaar dat te maken krijgt met dementie. In zijn nieuwste film speelt de bejaarde hoofdpersoon uit Amour wederom een belangrijke rol, net als de altijd geweldige Isabelle Huppert. Happy End is weer vanouds venijnig. Verwacht dus geen Happy End in deze messcherpe komedie over een rijke Franse familie.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha