Wijk bij Duurstede, 27 december 2017. Fransje en Fer, twee gescheiden zestigers, zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun volwassen zoon plotseling komt te overlijden. In de maanden die volgen zoeken ze troost bij elkaar en laait hun oude liefde weer op. Ze genieten van een onschuldige affaire, die ze geheim proberen te houden voor hun familie. Dat blijkt echter ingewikkelder te zijn dan gedacht, net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger. Voordat ze het weten, raken zij net als hun families verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.

Oude liefde voor het nieuwe jaar: begin 2018 in Filmhuis Calypso met dit hedendaagse liefdesverhaal over een liefde op leeftijd die zelfs na decennia niet te doven is. Maar het is ook een film over familieverhoudingen en het doorprikken van rolpatronen in moderne relaties. Regisseur Nicole van Kilsdonk maakte eerder het Nederlandse drama Ventoux en de leuke jeugdfilm Toen mijn vader een struik werd.

Dinsdag 2 januari om 20.00 uur. Kaarten à € 7,50 (t/m 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha