Wijk bij Duurstede, 10 december 2017. Op dinsdag 19 december draait in Calypso om 20.00 uur de film 'In Blue'. Kaarten à € 7,50 (t/m 21 jaar € 5,00) zijn verkrijgbaar bij Van Ginkel Muziek, bij de VVV, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de kassa van het theater (vanaf een uur voor de voorstelling).

In Blue

Wanneer de doorgewinterde Nederlandse stewardess Lin tijdens een vlucht naar Boekarest moet helpen bij een bevalling, maakt dit lang weggestopte emoties in haar los. De volgende dag op weg naar het vliegveld rijdt Lins taxi de 15-jarige Nicu aan, een weesjongen die in de ondergrondse tunnels van de stad leeft. Ze besluit met hem mee te gaan naar het ziekenhuis. Vanaf dat moment ontstaat er een complexe relatie die balanceert op het grensvlak van vriendschap, een moeder-zoonrelatie en liefde.

Regisseur Jaap van Heusden (bekend van Win/Win en Drone) maakte met In Blue een spannend, visueel drama over een verwarrende relatie die zindert van verlangen. N.B. De regisseur is na de voorstelling aanwezig zijn om vragen over zijn film te beantwoorden. Blijf dus zeker voor de gezellige nazit met de regisseur!

Gerelateerde artikelen

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha