Langbroek, 31 oktober 2017. Ook dit jaar staan de leden van toneelvereniging Vios Langbroek weer op de planken. Deze keer wordt het stuk Geen ja & Geen nee, geschreven door C.J. Slijkoord, ten tonele gebracht. Dit is een klucht in twee akten. De uitvoering is op vrijdag 10 en zaterdag 11 november a.s. in dorpshuis De Toekomst. Prinsenplein 3 te Langbroek. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Het stuk begint om 20.00 uur. De entree bedraagt €7,50 per persoon. De kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar, maar kunnen ook vooraf gekocht worden bij: Alie van Eck, Doornseweg 8 Langbroek, 0343-562329.

Geen ja & geen nee

Tijdens een verjaardagspartij van een aantal jongelui, besluiten de vrienden van Hendrik om hem een loer te draaien. Ze geven Hendrik op een slinkse wijze op voor het televisiespel “Geen Ja & Geen Nee”.

Tot zijn niet geringe verbazing krijgt Hendrik geheel onverwacht een uitnodiging voor een intakegesprek. Hij voelt hier helemaal niets voor en wil direct afhaken. Zijn jongste zus Sjanie denkt daar duidelijk anders over en onderneemt dappere pogingen om Hendrik op andere gedachte te brengen. Ze gaan flink aan de slag om Hendrik klaar te stomen voor zijn televisiedebuut.

Angelique, de presentatrice van het programma, wordt tijdens het intakegesprek tot wanhoop gedreven door Hendrik. De grote vraag is of Hendrik door de selectie komt en mag deelnemen aan het televisieprogramma…

De spelers zijn druk aan het repeteren en hopen weer een mooi stuk neer te zetten. Na afloop is er een verloting met schitterende prijzen.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha