Wijk bij Duurstede, 14 juli 2020. De Spaaij Gypsy Band is een kersverse samenwerking tussen opvallende Gypsy Jazz muzikanten die elkaar hebben gevonden binnen deze opzwepende muziekstijl. De muziek kenmerkt zich vooral door de krachtige swing en hun temperament maar ook hoor je veel emotie in hen spel. De muzikanten improviseren op het podium en inspireren elkaar.

Telkens ontstaat er weer een uniek samenspel tussen de gitaren en viool Ze spelen de muziekstijl van de Hotclub de France van Django Reinhardt en Stephan Grapelli. Naast deze grootheden laten ze zich ook sterk inspireren door muzikanten als Titi Winterstein en Hansche Weiss. Zondag 8 september 2019 speelden zij ook op het kasteel. Een korte video met de sfeer van het optreden kunt u bekijken op onze Facebook-pagina.

Bezetting:

  • Tessa Spaaij: gitaar
  • Lex Reerink: gitaar
  • Kees de Ruiter: viool

Zondag 19 juli tussen 14:00 en 17:00 uur op Kasteel Duurstede. ​De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie ook op www.kasteelcultureel.org of www.facebook.com/kasteelcultureel

1,5 Meter

Binnen de geldende Coronamaatregelen betekent dit dat er alleen zitplaatsen zijn binnen de 1,50 meter maatregelen. Het programma is dusdanig aangepast dat er kleine ensembles worden geprogrammeerd. Er zijn op dit moment slechts 65 zitplaatsen dit wordt gereguleerd met een systeem met plankjes voor de loopbrug. Zijn die op, dan is er tijdelijk even geen plaats totdat er weer iemand vertrekt. 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha