Wijk bij Duurstede, 30 december 2019. Ze gaan alweer van start, de actieve mannen van het Wijks Shantykoor ”Tussen Rijn & Lek”. De eerste activiteit is het nieuwjaarsfeest op 14 januari 2020 in het Stekkie in Wijk bij Duurstede. Een “oefenavond” waar ook de partners van de shantymannen welkom zijn.

Zingen en plezier maken

Het grootste deel van de mannen staat niet (meer) op de ski’s in de eerste weken van het nieuwe jaar, maar zingen en plezier maken zit ze nog volop in de genen. In januari rukken ze twee keer uit, 12 januari naar Den Dolder en 23 januari naar Houten. Bewoners en bestuurders van zorginstellingen in de verre omtrek van Wijk bij Duurstede weten ze dan ook keer op keer te strikken voor een enthousiast optreden.

Repetities

Eens in de veertien dagen oefenen ze de seasongs en shanties die bij optredens ten gehore worden gebracht. Na afloop worden de zangprestaties en andere belangwekkende zaken onder het genot van een biertje doorgenomen. Interesse om een kijkje te nemen? Kijk op www.wijksshantykoor.nl of bel 0343-578089 óók voor informatie of een boeking voor een optreden.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha