Wijk bij Duurstede, 26 juli 2019. Zaterdag 7 september staat de Wijkse binnenstad weer helemaal op z’n kop tijdens het jaarlijkse festival Kleurrijk uit in Wijk. BluesinWijk is daar al jarenlang een vaste gast met hun bluespodium bij de Veldpoortbrug. Dit jaar kun je er meedoen aan een groots opgezette workshop mondharmonica. Voor de eerste 75 aanmeldingen ligt er een gratis mondharmonica klaar. Aanmelden kan via www.bluesinwijk.nl.

Workshop

BluesinWijk organiseerde met groot succes al vaker zo’n workshop, waar ruim 250 mensen groot plezier aan beleefden. Het maximum aantal deelnemers bij de worshops in 2011 en 2012 in café Ome Ko lag rond de 70. Dat aantal verbeteren bij KleurrijkuitinWijk zou natuurlijk prachtig zijn. Een nieuw Wijks record misschien?

Benjamin Streuper

Bluesmuzikant Benjamin Streuper uit Arnhem is de workshopleider en docent. Bij hem draait alles om de mondharmonica en om mensen door middel van muziek met elkaar te verbinden. Ervaring om mee te doen is niet nodig. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden. Het is het enige instrument ter wereld dat je bespeelt door afwisselend te blazen én te zuigen. Je kunt zo'n kleine harmonica overal mee naar toe nemen en als je de smaak eenmaal te pakken hebt, gaat er echt een wereld aan speelplezier voor je open.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha