Wijk bij Duurstede, 3 juli 2019. Het feestelijk optreden van Vrouwenkoor Eigen Wijs uit Wijk bij Duurstede op zaterdag 29 juni was een succes. Het 15-jarig jubileum was een mooie aanleiding om een nieuw jasje aan te trekken. Dat uitte zich in nieuwe kleuren en een nieuw veelzijdig repertoire. Voor een deel met arrangementen van dirigente Grietje Houwink die zorgen voor een Eigen Wijze stijl.

Uitverkochte zaal

Het was de warmste dag in juni ooit gemeten. En toch zong het koor met groot enthousiasme voor een volledig uitverkochte en tot feestzaal omgetoverde kantine van SVL in Langbroek. Het publiek werd verrast, verblijd en ontroerd wat bleek uit de vele reacties. Mensen die Eigen Wijs al wat langer volgen, zien een kwalitatieve vooruitgang. Die zowel te danken is aan de dirigente als aan de grote inzet van alle koorleden.

Kippenvel

De primeur van de 11 minuten durende Evita medley met een slot in crescendo zorgde zelfs bij de mannen voor een kippenvelmoment. Natuurlijk zingt Eigen Wijs gewoon lekker door. En wil in haar optredens graag anderen mee laten genieten van het enthousiasme om samen muziek te beleven. Wil je wat meer weten over een optreden of lid worden? Kijk dan eens op onze website of onze Facebook pagina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha