Wijk bij Duurstede, 22 maart 2019. Wie aan de jaren zestig denkt, denkt al snel aan provo’s, hippies, de moord op Kennedy, The Beatles en de protestliedjes van Bob Dylan. Het was het begin van een nieuw tijdperk, een roerige tijd waarin veel veranderde, ook in de muziek. Puur! ontdekte zoveel muzikale juweeltjes, dat zij een compleet nieuw liedjesprogramma uit deze tijd samenstelde. Back to the sixties! Zondag 14 april - Calypso theater, Wijk bij Duurstede – aanvang 14:30 uur. Kijk voor meer informatie en reserveren op de site van de theaters of op www.puur-online.nl. Hierop staan ook foto’s en video-impressies.

Het nieuwe liedjesprogramma zorgt voor veel herkenning

Het optreden van Puur! wordt een ware ‘trip down memory lane’. Met liedjes uit de popmuziek, kleinkunst, cabaret en musical. Er komt echt van alles voorbij. Van Elvis Presley tot Toon Hermans en van Simon & Garfunkel tot Shaffy & List. En natuurlijk ook The Beatles, die hit na hit scoorden in de jaren zestig. Duik samen met Puur! terug in de tijd en swing mee met de muziek van toen, die we echt allemaal nog kennen.

Waaruit bestaat zanggroep Puur!?

Zanggroep Puur! bestaat uit: Loes de Wit, Tonnie Meester, Miranda de Jong, Jaap van Saarloos, Frank Stratmann en André Vloeijberghs. Puur! zingt zelfgekozen repertoire. Mooie, pure liedjes. Samen, maar ook solo of in een duet. De zangers worden begeleid door pianist en arrangeur Sjoerd Brouwer en gitarist Jeen Rabs.

 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha